Om os

Velkommen til Winters Rideudstyr

På Kalundborgvej 35 i Slagelse ligger Winthers Rideudstyr, som blev åbnet i feb. 2016.

Butik Fuld af Glæde og Professionel Vejledning

Hos os finder du en stor og ikke mindst hyggelig butik på over 900 m2. Det er som at træde ind i et kæmpe slikland, hvor du finder alt til hest og rytter! Samt et personale der altid står klar til at hjælpe dig, med et smil på læben og godt humør.

Winthers Rideudstyr har én tydelig vision - Vi vil være din yndlingsforretning, din support & altid gøre vores ypperste for dig – Så du altid kan få råd og vejledning. Om du er helt ny i sporten eller en garvet stævne rytter, står vi klar til at hjælpe dig, med råd og vejledning hele vejen.

Stilfuld ridning til alle budgetter

Vi er drevet af ambitionen om, at enhver rytter og hest skal have råd til at klæde sig lækkert på.
Vi har derfor samlet alle de bedste mærker i ridesporten. -Fra de billigste hverdagsprodukter, til de lækreste high end design selv produkter. Du finder derfor produkter som passer til et hvert budget. Her kan du se et udvalg af de mærker vi forhandler.

Vi stræber altid efter at levere den absolut bedste service og give en tryg og sikker handel i butikken og på webshop.
Kontakt butikken på Tlf nr: 58 50 04 05 eller via mail: info@winthersrideudstyr.dk

Sadler - Lis Winther

Salg af sadler, samt sadeltjek og tilpasning bliver udførte af Lis Winther, som har over 16 års erfaring med salg af sadler. Alle heste er forskellige så det kræver et stort udvalg af sadler og kendskab til hvad der kan passe de forskellige heste.

Efter aftale kører hun ud og sammen med hest og rytteren findes den rigtige løsning for begge parter.
Der vil være et efterfølgende besøg inden for 2 måneder -Hvis nødvendigt for at sikre at alt er optimalt. Lis deltager i flere kurser årligt, som holder hende opdateret på de seneste modeller.
Lis er altid klar til en snak og en udfordring for at højne niveauet til den perfekte ridetur.